Om Friluftsgruppa

 

 

Hvem er vi

Friluftsgruppa er foreløpig et frittstående "team" som kombinerer interesse og jobb gjennom en felles interesse; friluftsliv. Det hele startet med felles interesser innenfor da vi begynte å jobbe sammen i Eidsvoll høsten 2006.

Friluftsgruppa er et resultat av de ideer, tanker og ønsker som vi brenner for og derfor ønsker å dele med andre.

Etter kort tid kjøpte vi vårt eget domene på internett. Med dette så vi muligheten for å kunne utveksle ideer, erfaringer, tanker og undervisningsopplegg med skoler, barnehager, kollegaer og andre likesinnede. Som et ledd i vårt arbeid, så henter vi mye inspirasjon fra "vikinger" som Lars Monsen og Trond Strømdahl. Vårt mål er på sikt at friluftsgruppa.com skal bli en merkevare innen friluftsliv.

Vi holder foredrag, driver undervisning, men kan også kan være behjelpelig med å tilrettelegge for barnehager, SFO og skoler(fra barneskole til videregående skoler) med implementering av friluftsliv i deres planer.

Vi har sett hvordan mange "dører" åpner seg for mange barn og unge gjennom bruk av friluftsliv. Ved å gi de læring, utfordringer og mestringsrelaterte oppgaver i naturen, så håper vi på å kunne danne grunnlag for å få mange aktive friluftsmennesker i fremtiden.

Vi satser på

Friluftsgruppa ønsker å formidle kunnskap, erfaring og sunne holdninger til barn og unge gjennom foredrag / undervisning med temaer innen friluftsliv. Videre ønsker vi å gi de ulike oppgaver og utfordringer i naturen - alt fra enkle oppgaver i og for lokalsamfunnet,  til ekstreme ekskursjoner i fjellheimen.  Et overordnet mål er å få flere til å oppdage hva naturen har å by på, både på godt og ondt. Vi henvender oss i første omgang til barn og ungdom. Et overordnet mål er at læring skal skje i, med og av naturen. Det er derfor vi med stolthet kan si; "Med naturen som klasserom..."

 

<Neste> <Hjem>

 

                               www.friluftsgruppa.com                     

               Med naturen som klasserom...