Trøndelag - Her kommer vi!

Enestående testresultater

På Råholt ungdomsskole har elevene fra friluftsgruppa Da Boyz In Da Hood nå gjort unna alle nødvendige teoritetster i forkant av ekspedisjonen vår i uke 9. Teoritestene ble bestått med glans av elevene våre. Og la det være sagt med en gang; Dette er ikke tilfeldig! Først og fremst har guttene jobbet hardt i forkant. Men ikke minst, de jobber med praktiskrettet teori som de ser nytten av. Det er ikke tvil om at en slik måte å jobbe på motiverer mer enn "monolog" fra læreren.

Konsentrasjon under teoritestene...                                                         Venter på resultatene...

Endringer i reiseledergruppa

På grunn av ulike årsaker ble Arnfinn forhindret i å delta på årets Winter Camp, Expedition Børgefjell 2009. Dette ble endret ved at vi fikk inn ekstern reiseleder til togturen. Inn kommer Bjørn Røsåsen. Han jobber til daglig ved Råholt ungdomsskole og EOS. Han er utdannet som barnevernspedagog v/ Høgskolen i Lillehammer. Som resten av oss rundt friluftsgruppa, så er naturen også hans "andre hjem".

            

                           Bjørn R. er klar for vintereventyr...              Leiebilen vår fra Bilplan.net - Blir nok fylt til randen...

Sterk prestasjon av flott Eidsvoll-ungdom

Flere medier har vist interesse rundt friluftsgruppas "Da Boyz In Da Hood". Kanskje ikke så rart; Når noen ungdomsskoleelever frivillig ønsker å sitte 12 timer på tog, en time på buss, reise nærmere 85 mil fra sin gode varme seng,  leve under primitive forhold, for så til slutt å ligge og fryse i fire døgn i snøhuler og iglo. 

Dette sier det noe om tøffe elever som ønsker å flytte egne grenser, bryte barrierer, og ikke minst fremstå som flotte representanter for Eidsvoll kommune. Vi er stolte av dere!

Det kan være vakkert...                                                                       ...Og utfordrende

Media viser stor interesse

Det er kanskje ikke så rart at media derfor ønsker å dekke slike prestasjoner som hva disse guttene skal gjennom. Både lokalaviser og landsdelsaviser har vist interesse. Noen aviser lager reportasje i forkant, noen oppsøker oss inne i fjellheimen, noen lager reportasje i etterkant og noen dekker ekspedisjonen i sin helhet. Dette er aviser fra Harstad i nord til OsIo i sør. I tillegg så er det flere nettsteder som snuser på oss nå.

Uansett, så synes vi dette er positivt! Slik omtale som vi så langt har fått motiverer stort!  Dette understreker atter en gang hvor flott mange av ungdommene av Eidsvoll er! Og vi legger heller ikke skjul på at vi har stor tro på den pedagogikken vi driver.

Digital satsing

Ved å satse på digitale løsninger, så treffer vi også flere ungdommer. Og vi ønsker ikke å være noe dårligere, selv om vi befinner oss mellom 600-700 m.o.h og langt inne i fjellheimen; Så langt det er mulig, kommer vi til å blogge fra våre opplevelser i fjellet. Bloggen vil bli oppdatert hver kveld rundt kl. 20. På denne måten kan flere få ta del i våre opplevelser!

Linken til bloggen vår finner du her

                                           "Blogger'n"...                                                         Ett-roms leilighet med panoramautsikt venter...

 

De firbeinte deltakerne våre; Huskyen "Laska" (t.v) og Akita Inuen "Sika" (t.h)