Bjørn R. har blitt pappa!

Gratulerer så mye med lille Emrik 

8. mai ble Bjørn og hans kjære Nina foreldre til lille Emrik. Vi i Friluftsgruppa gratulerer så mye med den lille gutten! Kos dere i tiden som kommer!

Bjørn har blitt voksen...Og pappa!

 

Trond Strømdahl til Råholt ungdomsskole

 

Årets scoop for oss er et faktum. Forfatteren, læreren og villmarking Trond Strømdahl kommer til Råholt ungdomsskole...

Ingen hvem som helst

Trond Strømdahl (f. 1961) har annonsert sin ankomst til oss på Råholt ungdomsskole tirdag 21.april. Etter å ha prøvd noen ganger å få dette til, så har vi endelig lyktes. Trond er utdannet lærer og spesialpedagog, men er nok mest kjent som forfatter, villmarking og (tur)kompis til Lars Monsen. I 1989/90 gikk Trond sammen med Lars Monsen Norge på langs(!). I tillegg har han flere turer og ekspedisjoner blant annet fra Alaska, Canada og ulike områder i Skandinavia bak seg. Mye av dette finnes i bokform, mye er filmatisert, i tillegg til alle andre publiserte dokumenter og reportasjer.

Lars Monsen og Trond Strømdahl på en av sine mange turer...

Trond - en svært dyktig foredragsholder 

Vi i Friluftsgruppa har tidligere vært på foredrag med Trond. Og la det være sagt med en gang; han kan sine saker. En ting at han forteller fra sine turer på en lett og ledig måte, men også den evnen han har til å kombinere engasjement, humor og sin helt spesielle evne til å få kontakt med publikum. Noe mer jordnær person i denne sjangeren skal du lete lenge etter.

Et rikholdig program for dagen

Når vi endelig klarte å få Strømdahl til Råholt, så ønsket vi å bruke noe tid sammen med han også. Dette har han takket ja til. På denne måten får Friluftsgruppas Da Boyz In Da Hood anledning til å bli bedre kjent med han, samt at vi kanskje kan få utvekslet opplegg med hverandre. Det å kunne få Trond Strømdahl sammen med oss rundt leirbålet en plass i Eidsvolls skoger, det blir spennende. I tillegg skal vi ha ulike aktiviteter.

Mot kvelden er det klart for foredrag av Trond. På grunn av at Friluftsgruppas Da Boyz In da Hood la sin Winter Expedition til Børgefjell (Nord-Trøndelag) i år, så er det naturlig at Trond også har dette som et utgangspunkt når han skal holde foredrag. Her vil han ta for seg sine opplevelser fra Børgefjell. Mer konkret vil programmet for dagen se slik ut.

 

Kl 1100 - 1150

Kl 1150 - 1300

Kl 1300 - 1700

Kl 1800 - ????

Lunsj sammen med Friluftsgruppas lærere

Teori / Undervisning sammen med Strømdahl

Til skogs med Strømdahl! Vi fyrer bål, etablerer leir, aktiviteter

Foredrag av Trond Strømdahl m/ tema Børgefjell

 

Annen info:

 

 - Det vil bli kaffe og vaffelsalg før, under og etter foredraget

 - Inngang: 50,- / Friluftsgruppas elever og tidl. elever: Gratis!

Arrangør: Friluftsgruppas Da Boyz In Da Hood

 

<Hjem>