Klart for vårens vakreste eventyr

 (Gode minner 1: Fra Aklangen juni 2007 - Fine opplevelser og gode minner...)

Expedition Summer Camp 2009 - Nedtellingen har begynt

Tirsdag 2.juni til torsdag 4.juni legger Friluftsgruppas Da Boyz In Da Hood ut på sin årlige "manndomsprøve", nemlig Expedition Summer Camp. Turen strekker seg til mellom 3-4 mil å gå, og går fra Almelia i Feiring til Råholt.

I utgangspunktet er det ikke bare distansen som er utfordende, men kombinasjonen av tung ryggsekk, distanse og i verste fall litt for mange varmegrader. Dette kan bli en fysisk test, såvel som en mental test dersom en ikke er forberedt. Elevene vil i enkelte situasjoner måtte presse seg, flytte grenser og bryte barrierer for seg selv underveis, men dette er en del av "gamet". Men uansett så er dette noe vi virkelig ser frem mot. Dette er og blir en stor naturopplevelse.

 

(Gode minner 2: Marinert, sprøstekt abbor)                                          (Gode minner 3...Mitt stille vann..!)

Siste natt med gjengen

Denne ekspedisjonen markerer også slutten for årets 10.trinnselever elever som har vært tilknyttet Friluftsgruppas Da Boyz In Da Hood (DBIDH). Derfor legger vi alltid vekt på at dette skal bli et godt minne fra ungdomsskolen og over i den videregående skolen. Gjennom enestående naturopplevelser, teltliv, fisking, sosiale aktiviteter, god mat og bålkos så tror vi at grunnlaget er lagt for flotte opplevelser. Dersom været skulle tilsi det, så blir det sikkert årets første bad også.

Vi kommer til å filme og ta mange bilder underveis som igjen vil bli lagt ut i etterkant.

 

(Gode minner 4: Teltleiren ved Prestsand)                                         (Gode minner 5: "Buster" bærer brusen til matfar

 

 

                               www.friluftsgruppa.com                     

               Med naturen som klasserom... 

<Hjem>