Friluftsgruppa tar sommerferie!

...Mer av dette?

Sommerferie - men bare på kalenderen...

Selv om skolene har tatt ferie, så er ikke aktivitetene lagt "død" fra vår side. Riktignok så jobbes det nå uten elever, men noe planlegging er allerede i gang. Og det kan se ut til at det blir flere endringer i året som kommer. Dette gjelder først og fremst på personalsiden, men også innenfor det faglige tilbudet som skal gis. Naturlig nok så er det ikke noe som er "spikret", men vi legger opp til en aldri så liten kursendring. Det betyr i praksis at vi kan komme til å endre noe på det tilbudet som skal gis ungdommene i større eller mindre grad. Men uansett; Tilbudet skal styrkes - Vi skal bli enda bedre!

...Og dette...

 

Skoleåret 2008 / 2009 - Mange minneverdige opplevelser!

Det har vært et spesielt år for oss i Friluftsgruppa. Året har bydd på naturopplevelser av de sjeldne. Alt fra snøhuleovernatting, snøstorm i vinterfjellet med 30 minusgrader, til sommeridyll, solnedganger og svale kvelder i teltleiren. Opplevelsene har stått i kø hos oss. Vi håper dette har satt positive spor hos de ungdommene som har vært tilknyttet Friluftsgruppas Da Boyz In Da Hood.

Klarere og mer fysisk profil i vente...

...Og noen utfordringer!

Året har også gitt noen utfordringer for oss. Det har vært en del situasjoner som vi ikke har kunne forutse, men også der vi blir minnet på at vi personalmessig kan være sårbar dersom vi har sykdom eller annet i ledergruppa vår. Dette er også ironisk nok utgangspunktet for vår nye satsing til neste år; Ny struktur i personalgruppa og annen organisering av ungdomsgruppene dersom det går som vi ønsker. Vi kan derfor se frem til en spennende tid, tror vi! Vi kommer tilbake med mer rundt dette til høsten.

Da gjenstår det å ønske alle som har fulgt oss dette året en riktig god sommer!

 

Med de beste ønskninger om en fin og minnerik sommer...

 

 

 

 

Hilsen oss i Friluftsgruppa og

Da Boyz In Da Hood

Friluftsgruppa v/Mats

Eldre nyheter

                               www.friluftsgruppa.com                     

               Med naturen som klasserom... 

 

<Hjem>